ansiktsbild

Trött på ringar under ögonen?

Då behöver din kropp ett tillskott av kollagen. Kollagenbildningen i kroppen minskar i 30-årsåldern och vi behöver då tillsätta kollagen för en fortsatt ung och frisk hud utan rynkor, och ringar.

Minska påsar, beställ ögonplåster här.

Minska påsarna under dina ögon

Du har säkert vaknat upp och sett dig själv i spegeln och du ser mörka ringar under ögonen, och höstmörkret kanske är här som gör oss naturligt trött eller så var du ute sent inatt och även drack alkohol i kombination med cigaretter. Det kan vara olika saker som gör att du får mörka ringar, men frågan är hur får man bort mörka ringar under ögonen?

Först och främst så syns de mörka ringarna under ögonen mer till hösten och vintern, och varför det undrar du. Jo, för att din hud tappar färg eftersom solen lyser med sin frånvaro, och kärlen under ögonen syns därför bättre och gör att du ser tröttare ut helt enkelt. Det finns även andra saker som bidrar som sömnbrist vilket är den vanligaste orsaken, som då går att lätt avhjälpa med att du lägger dig i tid och varvar ned så att kroppen får den sömn som den behöver. Vätskebrist när du inte dricker tillräckligt med vatten eller när du har varit ute och svirat så tappar kroppen mycket vätska som måste fyllas på. Andra saker som att du har någon typ av sjukdom, som njurproblem och även andra saker som brist på järn i kroppen.

Hudvårdsprodukter mot påsar vid ögonen.Hur man får bort mörka ringar under ögonen kan du enkelt börja med att dricka ordentligt med vatten, och du kan se på din urin om det är riktigt gult, så betyder det att du dricker för lite. Du kan även få lite ont när du kissar eller även få en urinvägsinfektion om du inte dricker tillräckligt. Du kan dricka rejält med vatten i samband med måltid, det funkar alltid. Det är alltid viktigt att ta redan på källan till varför du har mörka ringar under ögonen, och det kan också vara helt naturligt på dig eftersom du kanske har en tunn hud under ögonen vilket gör att blodkärlen syns mycket. Du kan då köpa kosmetiska produkter vilket även avhjälper påsar under ögonen då krämen stramar åt huden och även döljer dina mörka ringar. Andra saker som man kan köpa på ett Apotek eller hos en hälsokostbutik är vitamin k, som är en kräm. Den hjälper mot blåmärken och kan även användas mot att dina mörka ringar under ögonen.

Det vanligaste sättet för att få bort mörka ringar under ögonen, är att man döljer dem med en kräm, och det kan också vara naturligt på dig. Det är alltid bäst att ta problemet vid hornet så att säga, och därmed ta reda på varför du har mörka ringar, som kanske kan vara att du har fått nytt jobb eller något annat. Tänk då tillbaka på vad du har ändrat i ditt liv för att ta reda på orsaken. Kanske ett nytt jobb, och sena kvällar framför datorn, eller kanske du har varit ute och festat sent 1 till 2 gånger i veckan, vilket gör att du har vätskebrist och även sovit för lite.


Hur viktigt anser du det är att förbättra sitt utseende om det finns möjlighet till det?