Två stora hudvårdsmärken och deras produkter

Två av världens största hudvårdsmärken är Loreal och Garnier. Egentligen är det mer eller mindre samma märke då Loreal faktiskt äger Garnier. Idag tänkte jag presentera två av deras mest populära hudvårdsprodukter mot ögonpåsar. Om någon av er har testat produkterna får ni gärna kommentera nedan. Kanske har ni inte samma åsikter som mig?

Reducerar påsar under ögonen i ett kick med Garnier vital

Garnier ögonkrämDetta är en skön och härlig ögonkräm från det världsledande varumärket Garnier som ger huden under ögonen en extra vitaminkick. Produkten är speciellt framtagen av Garnier för att reducera dina påsar under ögonen. Produkten är tillverkad för mogen hud och ska med fördel användas för att återfukta, stärka och ge vitaminer till huden.

✔ Tar bort påsar och ringar under ögonen
✔ Formar huden till perfektion
✔ Innehåller 15ml

Kräm som reducerar påsar under ögonen från L'Oreal

Loreal ögonkrämL'Oreal Revitalift ögonkräm minskar dina påsar under ögonen med ett synligt resultat redan inom 4 veckor. L'Oreal Revitalift ögonkräm är tillverkad i syfte att minska dina ögonpåsar, reducerar rynkor och mjukgör huden kring ögonen. Krämen från L'Oreal passar alla hudtyper och direkt efter att du har applicerat krämen under ögonen känner du hur huden känns mjukare och mer återfuktad. Detta är min absoluta personliga favorit när det kommer till ögonkrämer.

✔ Tar bort påsar under ögonen
✔ Mjukgör & stramar huden snabbt
✔ Resultat snabbt, på 4 veckor