Quick fix mot påsar under ögonen

Snabbverkande kurer mot ögonpåsar

Drick rikligt med vatten. Påsar under ögonen har en tendens att se extra stora ut efter ett par dagar med extra salt kost. Det beror på att salt binder vatten. Det kanske då låter märkligt att du uppmanas att dricka vatten för att minska påsarna under ögonen. Men det beror på att kroppen får en mini-detox när du dricker vatten. Du spolar helt enkelt rent kroppen från salt genom att dricka vatten.

gurkaKyl området under ögonen med någonting kallt. Du har säkert hört det hundratals gånger förut - lägg kylda gurkskivor under ögonen! Det är faktiskt inte bara en myt. En kyld gurkskiva under varje öga kan minska svullnaden under dina ögon. Gurkskivor har en perfekt form och storlek för att passa under ögat. Dessutom innehåller en gurka vatten och vitaminer som är skonsamma för huden. Samtidigt är kyla väldigt bra för att minska svullnader vilket kan göra att dina påsar under ögonen ser mindre ut på bara 10 minuter. Kom ihåg att gurkan ska komma direkt från kylskåpet för bästa resultat.

Använd din kalla te-påse. När du har druckit upp ditt goda, varma te och tepåsen har svalnat. Släng inte bort den! Stoppa den istället i kylskåpet i 10 minuter och ta sedan ut den till en specialare. Använd den som skönhetsbehandling! Precis som i exemplet ovan med gurkskivorna kan tepåsen användas för att minska svullnader och påsar under ögonen. Resultatet kan bli fantastiskt - testa!