Årets julklapp? – Elektrisk ansiktsrengöring

Jaha, då är år 2014 slut och 2015 har precis börjat! Tiden går otroligt fort, och ibland måste man nästan nypa sig i armen för att verkligen förstå att man inte sover bort dagarna. Ni har säkert haft en bra jul med gåvor, julmat och julklappar i massor! En av årets absolut största och mest populära julklappar år 2014 var ansiktsskrubben och nedan kommer jag att ta upp några av fördelarna med en elektrisk ansiktsrengöring.

Du kan beställa en elektrisk ansiktsrengörare här!En av årets julklappar år 2014 var en elektrisk ansiktsrengöring!
Under hela hösten har vi fått budskapet predikat för oss i så väl tidningsreklam, på internet och i TV-rutan. Köp en elektrisk ansiktsskrubb och du kommer att bli lyckligt vacker! - Njae, jag överdriver givetvis en hel del. Men faktum är att jag var ganska skeptisk till denna typ av produkter från början innan jag själv testade den.

Min spontana tanke var från början typ "varför ska jag använda en elektrisk pryl när jag kan skrubba ansiktet själv!". Men efter att jag själv fått en elektrisk skrubb var jag faktiskt omvänd. Den är riktigt bra, och fördelen är att själva skrubbens huvud snurrar runt, runt och runt med en kraftfull cirkulation. Det gör att hudens porer öppnar sig extra mycket och du får bort all skit på djupet. Självklart kan du samtidigt skrubba borsten upp och ner precis som du gör med en vanlig ansiktsborste.

Fem olika borsthuvuden

På ansiktsmassagen finns hela 5 olika skrubb och massagehuvuden som du kan byta ut för att få maximal effekt av din ansiktsskrubb beroende på vilka behov du och din hud har. Bland annat kan du välja på en vanlig rengörande borste, en massageborste för ansiktsmassage, en mjukare borste för att smörja in ömmande hud samt en hård filande borste som du exempelvis kan använda på fötter eller andra ställen på kroppen där du har hård hud.

Du kan beställa en egen borste på ansiktsmaskbutiken och du betalar endast 399:- inklusive frakt. Lycka till!