Minska ögonpåsar med serum

Denna bloggen handlar ju i huvudsak om påsar under ögonen med tips och trix för hur du ska bli av med dina ögonpåsar. Alla vaknar vi då och då upp med trötta och svullna ögon med påsar så stora så att man fortfarande tror att man drömmer en mardröm. En lösning på problemet kan vara att använda ett serum. Läs vidare nedan så berättar jag mer!

Vissa lider av påsar under ögonen konstans och andra får bara ögonpåsar ibland då och då. Det kan finnas flera olika anledningar till att man har påsar under ögonen, och för att det inte ska bli en upprepning på tidigare blogginlägg kring påsar under ögonen så hänvisar jag er som vill läsa mer om orsakerna till påsar under ögonen till bloggens startsida.

Bli av med dina ögonpåsar med hjälp av ett serum

Det finns många effektiva och bra produkter som bidrar till att minska påsar under ögonen. Tidigare har jag bland annat skrivit om hur du kan minska dina ögonpåsar med ansiktsmaskbutikens guldplåster. Men nu tänkte jag istället skriva ett litet tips som handlar om serum.

Först och främst vill jag bara klargöra att jag själv fick tipset från bloggen http://hudspecialisten.se som skrev ett inlägg om ögonserum som heter "Exuviance DePuffing Eye Serum" och som är ett effektivt serum som kan hjälpa dig att minska svullnader kring dina ögon på ett effektivt sätt. Produkten levereras med en smart applikator och serumet kan minimera svullnad kring ögonområdet.

Produkten innehåller bland annat följande:

  • En blandning av citrusantioxidant och peptider som tillsammans verkar med ett extrakt från jäst vilket gör att hudens egen mikrocirkulation kommer igång. Detta bidrar då till att svullnaden på huden kring ögonen minskar.
  • NeoGlukosamin som stärker huden och minskar rynkor under ögonen samtidigt som huden blir fast och stark.
  • Kamomill, gurka och grönt te som bidrar till att ge lindring.