Tillverka en ansiktsmask hemma mot acne

Här kommer ett enkelt knep på en hemmagjord ansiktsmask som kan användas för att motverka acne. Du har säkert läst om många andra knep för att bli av med irriterande acne och visst finns det både effektiva behandlingar och duktiga hudvårdsterapefter som kan behandla acne, men det kan samtidigt kosta ganska mycket pengar. Denna ansiktsmask kan du enkelt göra hemma och den är samtidigt effektiv mot acne. Det tar max 15 minuter att tillverka ansiktsmasken och det är extremt enkelt samtidigt som det är billigt eftersom du hittar ingredienserna hos din lokala matvarubutik.

Förutom att bidra till reduceringen av finnar och acne kan ansiktsmasken samtidigt hjälpa till att minska andra typer av blämmor och svullnader.

Så tillverkar du enkelt denna ansiktsmask mot acne

Du behöver inte speciellt mycket förkunskap för att tillverka denna ansiktsmask. Det enda du behöver är saker som de allra flesta har hemma. Du kan köpa alla ingredienser hos exempelvis Ica eller Coop och det enda du behöver är faktiskt kranvatten, vanligt salt samt honung.

  • Uppvärmt kranvatten (1 deciliter)
  • Helt vanligt finmalet salt (1/2 tesked)
  • Honung (efter behag)

Se till att inte blanda ihop alla ingredienser på en gång så att det blir klumpar i ansiktsmasken. Försök istället att först lösa upp saltet i vattnet innan du tillsätter honungen.

One thought on “Tillverka en ansiktsmask hemma mot acne

  1. Pingback:

Kommentarer är inaktiverade.