Hälsoarmband / magnetarmband med magneter

Hej! Idag mår jag som en prinsessa. Solen skiner och fåglarna kvittrar, precis som det ska vara när vi nu närmar oss juni! Jag tycker att allt blir lättare under sommaren. Inte minst att ta sig ut och motionera. Jag tänkte faktiskt ta en liten löprunda ikväll faktiskt. På tal om träning, så tänkte jag faktiskt skriva lite om en produkt som min kompis tipsade mig om för några veckor sedan. Hon hade på sig ett vackert armband, och när jag frågade vad hon köpt det någonstans så berättade hon att det var ett magnetarmband / hälsoarmband.

Hälsoarmband ska ge energi till träningen

Magnetarmband i silverfärg
Magnetarmband i silverfärg

Jag blev nyfiken, och köpte faktiskt ett eget härom veckan. Idag damp det ner i postlådan, och därför tänkte jag testa det idag under min löptur. Hälsoarmbandet är tillverkat i rostfritt stål och finns att köpa i olika varianter och designer. Jag valde en lite sportigare variant eftersom jag tänkte använda armbandet vid träning. På insidan av armbandet sitter magneter, och det är också därför som många kallar det för magnetarmband. Magnetarmbandet sägs kunna ge styrka, energi, bättre koncentration och mer fokus. Det har faktiskt gjorts forskning på ett universitet i England på armbandet, och enligt dem så fungerar det faktiskt också för att lindra smärta! Du kan läsa mer här (jag har tagit infon om produkten från den länken)

Jag har bara testat det en liten stund igår på eftermiddagen, och jag kan inte direkt säga att jag tycker att jag känner någonting. Men samtidigt står det på förpackningen att man kanske inte märker resultat direkt, utan att det kommer först en bit in i träningspasset. Jag har läst lite andra artiklar om magnetterapi och tydligen så har det något att göra med magnetfältet som går runt jorden. Visst låter det häftigt?

Perfekt för golf, tennis, löpning och idrott

Hälsoarmband med sportig look
Hälsoarmband med sportig look

Jag köpte denna varianten som ni kan se på bilden. Det är sportigt och är utrustat med ett hologram med negativa joner, eller något sådant. Hoppas att det funkar. Egentligen tycker jag att det inte spelar så stor roll, det är kul att testa i alla fall. Men snyggt är det! Tycker ni inte det? Det kostade bara 219:- i butiken där jag handlade det. Du kan kolla själv på alla deras magnetarmband i början av inlägget.