Minska påsar under ögonen för män – Loreal & AFY

Män eller kvinnor, barn eller vuxna. Alla kan vi drabbas av påsar under ögonen. Speciellt efter sena nätter och långa dagar som resultat av arbetsstress, sömnsvårigheter eller kanske roliga partynätter. Hur som helst så tänkte jag idag skriva ett kort litet inlägg, speciellt riktat till mina manliga läsare, som berör ögonpåsar och mörka ringar kring ögonen samt hur du med hjälp av Loreal men expert kan bli av med dem utan att ta till drastiska åtgärder som exempelvis laseroperation.

Produkt speciellt inriktad till män

Som vi alla vet är det ett faktum att de allra flesta hudvårdsprodukterna på marknaden är riktade till kvinnor. Det kanske inte är så konstigt med tanke på att det traditionellt sett har ansetts feminint att använda hudvårdskrämer och liknande. Den gamla föreställningen börjar dock luckras upp. Med all rätt! Varför skulle män inte kunna använda hudvårdsartiklar på samma sätt som kvinnor egentligen? Män vill väl också vara snygga?

Hydra Energetic Cooling Eye Roll-On

Låt inte dina trötta ögon avslöja dig! Denna hudvårdskräm är framtagen för att minska påsar under ögonen speciellt för män. Produkten motverkar mörka partier under dina ögon och har en kylande, svalkande och uppfriskande effekt. Krämen appliceras med en smart metallkula och fungerar lika bra att använda under morgonen som på kvällen.

Loreals Eye Roll-On ger en stimulerande men varsam massage kring hudpartierna under ögonen som främjar dräneringen av vätska samtidigt som den stimulerar hudens mikrocirkulation. Produkten ger en snabb och omedelbart uppfräschande effekt på området runt ögonen och påsarna under ögonen minskas på ett effektivt sätt. Flaskan innehåller 10ml kräm.